Serviciile noastre

Serviciile noastre pot fi accesate pentru intreg teritoriul Romaniei

Preaudit si audit

Emiterea registrelor cu regim special

Contractarea firmelor pentru predarea deseurilor

Completarea lunara a gestiunii

Emiterea Planurilor legislative

Raportarea catre APM si ANPM

Declaratii catre OIREP / otr

Declaratii catre la AFM

Primele trei intrebari

Am raspuns la cele mai frecvente intrebari despre protectia mediului

Noi toti! Incepand de la persoanele juridice pana la persoanele fizice. Toti suntem generatori de deseuri, toti putem cadea sub incidenta legislativa.

Asa cum exista obligatii in PROTECTIA MUNCII, exista si obligatii in PROTECTIA MEDIULUI. Acest „biblioraft legislativ” se cere de fiecare organ de control abilitat (Garda de Mediu, Primarie, ISU, etc.).

Nesortarea si neraportarea deseurilor vor aduce amenzi uriase Romaniei, adica noua! Fiecare persoana va contribui, in cazul neconformarii, la aceste indatoriri firesti!

RESPONSABILUL MEDIU MAGNUM este specializat in cunoasterea fluxului legislativ.

RESPONSABILUL MEDIU poate fi Manager SMM, Tehnician Ecolog, Specialist in Gestiunea Deseurilor, Auditor de Mediu, Inginer de Mediu, Avocat sau Consilier Juridic cu Licenta in Regimul Juridic al Deseurilor din Romania, dar fiecare are sarcini diferite, conform suplimentelor descriptive ale certificatelor obtinute.

RESPONSABILUL MEDIU preia cat mai rapid sarcinile administratorului/ managerului, facand trecerea usoara la noul sistem.

RESPONSABILUL MEDIU MAGNUM incearca sa rezolve si cea mai usturatoare parte pentru un administrator:

Evitarea inchiderii activitatii si a imenselor sanctiuni!

Sanctiuni posibile:
  • Lipsa responsabilului de mediu: intre 15.000 si 30.000 RON;
  • Lipsa auditului de deseuri: intre 15.000 si 30.000 RON;
  • Lipsa planurilor de mediu: intre 15.000 si 30.000 RON;
  • Lipsa contractelor si a colectarii selective: intre 20.000 si 40.000 RON;
  • Lipsa registrelor si a formularelor: intre 10.000 si 20.000 RON;
  • Neraportarea gestiunii: intre 15.000 si 30.000 RON.
Si acestea sunt doar cateva din multitudinea lor.
protectia-mediului-gestionarea-deseurilor-servicii-management-01
protectia-mediului-gestionarea-deseurilor-servicii-management-02
RESPONSABILUL DE MEDIU MAGNUM are la baza cunostinte legislative, experienta in domeniul juridic, contabil, Protectiei Mediului, Protectiei Muncii, Controlul Calitatii, in lucrul cu oamenii, in gestionarea marfurilor, controlul calitatii datelor, chiar si in localizarea si pozitionarea GPS, ce ajuta la inregistrarea societatilor in sistemul electronic al Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului – SIM (Sistemul Integrat de Mediu).

Obligativitate de inregistrare ceruta de autoritatile romane tuturor persoanelor juridice, cat si asociatilor de locatari. 

RESPONSABILUL MEDIU incearca sa rezolve si cea mai usturatoare parte pentru un administrator:  

Evitarea inchiderii activitatii si a imenselor sanctiuni!
Iar daca nu mai este timp de sedinte cu personalul si nici nu vrem sa-i deranjam atunci avem PLANURI SI ETICHETE DE INFORMARE. Spre bucuria noastra, solutii se gasesc! 

Prin implementarea Sistemului de Management de Mediu in cadrul fiecarei societati se pune in functiune o constientizare in echipa. Totusi la baza sta vointa fiecarei persoane de a participa din dragoste pentru tara, pentru natura, cat si pentru cei dragi. Prin gestionarea deseurilor, prin registre, raportari, negocieri de contracte, prin emiterea sau obtinerea documentelor de ridicare deseuri, se reuseste si oprirea poluarii si reducerea consumului de resurse. 

Din cauza lipsei sanatatii celor dragi, lipsei personalului, lipsei timpului, birocratiei… satui de acte “facute pe genunchi”, clientii nostri au zis: 

DA – RESPONSABILILOR DE MEDIU MAGNUM!” 

Alege si tu
sa te implici!

Cu o experienta de peste 12 ani in managementul deseurilor, S.C. Magnum Trade S.R.L. ofera simplitate de gestionare, raportare si monitorizare a deseurilor rezultate de fiecare societate colaboratoare.

Suntem pasionati de studierea problemelor de mediu din Romania si ne dorim un viitor mai curat pentru tara noastra.

Pe parcursul activitatii am fost incantati sa putem colabora cu cu peste 300 de agenti economici din Romania din diferite domenii.